Årets Ildsjel

Ryggraden i New Chance er våre engasjerte frivillige hjelpere - våre ildsjeler.

Vi er heldige som har flere frivillige som jobber sammen med oss for å hjelpe barna våre i Kongo. Noen baker kaker til loppemarkeder, andre stiller opp som selgere og noen bruker sine posisjoner og nettverk til å skape kontakter som senere kan komme oss til hjelp.

Alle jobber forskjellig, men med ett  felles mål: Hjelpe flest mulig barn i Kongo.

 

ÅRETS ILDSJEL skal tildeles en person/gruppe som har utmerket seg gjennom sitt engasjement og innsats for New Chance.

ÅRETS ILDSJEL deles ut i ærbødig takknemlighet til den som ved sitt frivillige arbeid bidrar for å holde hjulene igang.

Ildsjelprisen 2019

Vi i New Chance ønsker å vise vår takknemlighet overfor våre frivillige bidragsytere og vil derfor hvert år kåre tre ildsjeler. Dette er personer som har utmerket seg i sitt engasjement for oss og barna i Kongo.

 

Vi har i år kåret Kjell Gaute Drechsler Endresen, Lura SFO og Kannik Internasjonalt Samarbeid til mottakere av «Ildsjelprisen 2019». Hver av disse får en liten overraskelse fra oss og tittelen «Ildsjelprisen 2019», samtidig som de nomineres til tittelen ÅRETS ILDSJEL


 

 

Stem på din favoritt

Du kan delta i kåringen av "ÅRETS ILDSJEL".

Det gjør du ved å stemme frem en av de nominere kandidatene:

Kjell Gaute Drechsler Endresen

 

I flere år har vi vært så heldige å ha Gaute med oss på laget. Han er en skikkelig «stå på mann», som hjelper oss på loppemarkeder, har innsamling av flasker på jobb og er en drivmotor i ulike kampanjer hvor vi må nomineres. Han har en stå på vilje og en positiv utstråling som alltid er kjekt å ha med på arrangementene våre. Vi takker Gaute så mye for innsatsen han har lagt ned i New Chance og håper han vil være med i mange år til.

For all din innsats er du nå kåret til mottaker av Ildsjelprisen 2019 og nominert til Årets Ildsjel..

Lura SFO

Lura SFO har gjennom Luras talentshow samlet inn nok penger til å betale for fadderbarnet sitt Sarah Kabume. Dette er et show hvor barna får fremføre noe de har øvd på og gledet seg til å vise frem. På showene henges det opp plakater hvor det står om Sarah og arbeidet til New Chance. Hvert år lager barna smykker og andre gaver som New Chance tar med til barna i Kongo. I Kongo lager barna armbånd som vi tar med tilbake til SFO. Barna på tvers av nasjonene blir kjent gjennom bilder og videoer som vises for hverandre. Et berikende prosjekt som verdsettes av oss i New Chance, av barna og de ansatte på Lura SFO.

For deres engasjement, innsats og omsorg er dere kåret til mottaker av Ildsjelprisen 2019 og nominert til Årets Ildsjel.

Kannik Internasjonalt Samarbeid

Kannik har i flere år hatt fadderbarnet Bahati og har gjennom presentasjoner, filmer og innsamlinger vist engasjement for Kongo og utdannet elever om krisen i landet, barnehjemmet og deres kultur. Det har vært utrolig kjekt å se innsatsen lagt ned av elevene som stiller reflekterte og gode spørsmål til oss om kulturen, om vaner, om personligheter, likheter og ulikheter mellom oppvekstvillkårene i Norge og Kongo. Kannik vil nå også ha loppemarked og flaskeinnsamling til inntekt for New Chance, som vil gjøre det mulig for oss å drifte vår nye skole som etableres nå i 2019. Prosjektet er sterk verdsatt av oss i New Chance og det er en glede å oppleve innsatsen og interessen fra elever og lærere.

For dere engasjement, lærelyst og innsats er dere kåret til mottaker av Ildsjelprisen 2019 og nominert til Årets Ildsjel.

Avstemmingen avsluttes søndag 3 mars.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram Social Icon
  • Snapchat Social Icon

New Chance Foundation

Telefon: +47 46 58 88 53

Epost: post@newchancefoundation.no

 

© 2019 New Chance Foundation